Гена Трайкова отврати колегите си, в Би Ти Ви не вярват на очите си! (водещата погнуси)

Гена Трайкова отврати колегите си, в Би Ти Ви не вярват на очите си! (водещата погнуси)
Гласувайте за статията

Гена Трайкова няма нищо общо с деликатното и възпитано същество от преди!

Водещата на Би Ти Ви Гена Трайкова потресе колегите си в медията и дори отврати мнозина от тях. Имали лошия късмет да видят с очите си това, в което се е превърнала.

Гена Трайкова

Гена Трайкова яде като разпрана, при това издава звуци и не й пука

Явно самотата и липсата на мъж се отразяват пагубно на Гена Трайкова, която е решила да компенсира с… лапане. Журналистката така здраво и лакомо набива напоследък, че свят да ти се завие.

Преди дни, около средата на миналата седмица, Трайкова беше забелязана в кафене до телевизията заедно с колегата си Константин Караджов. Докато той си беше поръчал сутринта кафе и дори не го изпи докрай, то Гена „омаа“ една огромна принцеса с кайма и кашкавал.

„Оф, оф, оф… много вкуснооо“, цвилеше водещата, докато набиваше принцесата на яки хапки и мляскаше в лицето на колегата си. Константин изглеждаше така потресен, че пожела наздраве и добър апетит на Трайкова, а после се забучи в телефона си.

Очевидно бе, че никак не му е приятно да гледа пълната уста на Трайкова, както и това, което се намира в нея, докато му дудне, млящейки, пише вестник „Уикенд“.

След това, в нюзрума на медията, Караджов разказал пред колеги за преживяното. А отговорът бил, че на Генчето това хич не й е за първи път. Открай време тя се отдала на плюскане като това вече личи по фигурата й.

Трайкова е започнала да ходи само с дълги поли на работа, докато преди се фръцкаше с минижупи и тесни дънки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар