Шоков удар: Виж коя известна дама се оказа луда от любов по Бойко Борисов! (премиерът онемя – снимки)

Шоков удар: Виж коя известна дама се оказа луда от любов по Бойко Борисов! (премиерът онемя – снимки)
1 (20%) 1 vote

Бойко Борисов се радва на женско внимание не само у нас!

Премиерът Бойко Борисов определено си е чаровник и половина. Дори и тези, които редовно го плюят и пустосват, не могат да отрекат харизмата му. Последната е видима предимно за представителките на нежния пол. И то, както се оказа, не само у нас.

Бойко Борисов

Бойко Борисов си има супер известна в света фенка

Ако щете вярвайте, но влюбена до уши в Бойко Борисов се оказа самата… Ангела Меркел. Немският канцлер тръпнела от желание всеки път, когато има радостта да се срещне с наш Бойко и да се докосне до мъжествената му фигура.

Това написа не някоя наша медия, а немският „Зюддойче цайтунг“. Чувствата и трепетите на Ангела Меркел към Бойко Борисов не са от днес или от вчера. Вече няколко години тя се изчервявала като девойка всеки път, щом българският премиер е наблизо.

Било при срещите им на четири очи, или на тези пред много други лидери, Меркел не откъсва поглед от Бойко. Тя използва и всеки удобен момент, за да го докосне уж невинно и случайно по ръката.

Все индикатори, които лесно би разчел и най-големият лаик по езика на тялото. Самият Борисов неведнъж е признавал, че с Ангела Меркел се разбират чудесно и се радват на компанията си.

Меркел се разтапя пред Бойко всеки път

„Е, Бойко все пак е мъж с вкус и усет към жените. Меркел определено не е неговият тип дама, но няма лошо да се ползва с благоразположението й. Да не стане само някой сакатлък и тя да се престраши да му се обясни в любов“, смеят се родни зевзеци след новината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар