Реваншът на Алекси Сокачев: Сега взимам двойно на това, което получавах в Би Ти Ви!

Реваншът на Алекси Сокачев: Сега взимам двойно на това, което получавах в Би Ти Ви!
Гласувайте за статията

Алекси Сокачев е щастлив с новата си работа, въпреки че тя не му е голямата страст!

Бившият футболен коментатор Алекси Сокачев забогатя сериозно през тази година. Той вече работи в УЕФА, където заплащането е в пъти по-високо от това в Би Ти Ви, научи Kliuki.bg.

Алекси Сокачев

Алекси Сокачв взе своя реванш

Работата на Алекси сега е по-скоро административна. Той трябва да следи дали домакинът в дадена среща си е свършил задълженията по организацията.

„Обичах много да коментирам мачове, това е моята страст. Сега съм малко встрани от чисто футболната тематика, но заплатата ми е двойна на тази, която взимах преди. Така че не ме мислете, аз съм щастлив.“ – споделя днес Алекси Сокачев.

Жена му още работи в Би Ти Ви. Елена Яръмова е в спортния отдел и се изявява предимно като новинарка. Тя, за разлика от мъжа си, е доволна от работата си в телевизията.

Алекси се раздели с БТВ след 16-годишна служба заради скандал с първата дама на отдел Новини Николета Маданска. По онова време спортната журналистка колеше и бесеше в телевизията, тъй като спеше с шефа си Венелин Петков.

Твърди се, че Алекси Сокачев отказал да й се подчинява, защото не му е пряк началник. Тогава Ники побесняла и накарала Петков да го освободи.

Все пак до уволнение не се стигна, тъй като Алекси напусна по собствено желание. Виждайки накъде вървят нещата, той сам се отдръпна от медията, направила го известен.

Сега в УЕФА обаче условията са много по-добри, а и има възможност много повече да обикаля из Европа. Затова се счита, че Сокачев взе своя реванш от Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар