Анджелина Джоли и Брад Пит се срещали тайно? Събират ли се двамата

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещали тайно? Събират ли се двамата
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли бе уловена отново сама, с децата

Анджелина Джоли бе спипана на летището в Лос Анджелис. Красавицата бе в компанията на шестте си деца. Тя бе видимо спокойна, а децата щастливи и доволни. Малчуганите обаче бяха без присъствието на баща си. Въпреки че скоро преди това, на 18-ти юни бе деня на бащата. Този празник се празнува изключително шумно и пищно в Америка.

Според близки до холивудската икона семейството е заминавала на почивка. Според последните слухове Анджелина Джоли винаги гледа да е близко до децата. Въпреки многобройните си ангажименти, певицата отделяла цялото си внимание и време на децата си. Особено след като двамата с Брат Пит са в развод.

Брад Пит и Андежилана Джоли обаче може и да не стигнат официално до развод. Защото двамата се срещали тайно от децата, твърдят близки до двойката. Те се притеснявали от последните събития около тях и не искали да разстройват излишно наследниците си. Затова предпочитали да се виждат насаме, докато се изяснят нещата помежду им.

Първата крачка към подобрението направил самия Брад Пит. Припомняме, че след като подаде документи за развод, Анджелина Джоли го обвини в тежки престъпления. Като тези, че е бил груб и е посягал на децата. И още, че злоупотребява с алкохола и дрогата, затова не може да се разчита на него. И освен това напълно игнорирал семейните и бащините си задължения.

Отношенията между съпрузите започнаха да се подобряват, особено след като блондина поиска официално извинение от семейството си. Той призна и пое цялата вина за разпада на семейството върху себе. Близки до звездното семейство пък твърдят, че Анджелина Джоли не успяла да устои на чара му. Особено след като видяла колко много се старае. Припомняме, че Брад Пит дори влезе в клиника, за да се лекува от зависимостите си.

Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли пак заедно?

„Брад Пит още е влюбен в Анджелина, но и тя не е безразлична”, разкрива източника. Децата на двойката обаче нищо не знаели за това. Те живеели с майка си, но се виждали с баща си през уикендите. И вече свиквали с положението, че не живеят под един покрив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар