Росен Петров клекна на ВИП Брадър? (Виж сумата, с която го примамиха)

Росен Петров клекна на ВИП Брадър? (Виж сумата, с която го примамиха)
Гласувайте за статията

Росен Петров пристана на ВИП Брадър

Росен Петров влиза в скандалното шоу по Нова телевизия наесен. Бившият водещ и екс депутат изчезна от публичното пространство. С решението си той удиви всички, включително и най-близките си. Но телевизионерът реши да се „предаде” на Големия брат срещу солидна сума.

Продуцентите му обещали сто и двадесет хиляди лева, стига да кандиса да влезе в шоуто наесен. Росен Петров преговарял с Нико Тупарев. И не успял да устои на съблазнителното обещание на продуцента.

Той се съгласил да се резили пред очите на цяла България. Не е тайна, че всеки от ВИП-овете, който влезе в Къщата на Големия брат, си тръгва натоварен с негативи.

Росен Петров се съгласил да се „разсъблече” пред очите на всички, заради големите пари. Но той изобщо не си правил илюзия, че зрителите ще го възнаградят с всенародна обич след края на шоуто. Не е тайна,че далеч по-големи любимци като известни звезди станаха за смях пред зрителите и си тръгнаха покрусени от това, което се разкри за тях.

Бившата дясна ръка на Слави Трифонов се раздели с шоумена на контра и из публичното пространство непрекъснато се обстрелваха със стрели. Политикът обаче предпочел да се излага пред всички, защото яко скъсал джоба.

А и наскоро предложи брак на по-младата си колежка Карина. Тя живеела живот на принцеса и била свикнала на много екстри. Водещият се притеснявал, че ако не получи бързо свежа финансова инжекция, нещата между тях ще се разтекат. И тя ще се ориентира към друг, по-заможен.

Въпреки че подводните камъни са доста, Росен Петров се надявал с участието си във ВИП Брадър да му се отворят нови възможности. И много скоро да води предаване.
Политикът се опитал да игнорира мисълта, че в Къщата влизат и един куп кифли.

Росен Петров

И Росен Петров пристана на ВИП Брадър?

Все пак надеждата му била голямата Маргарита Хранова, която също ставала една от участничките в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар