Анелия: Простих на Емилия, но съдбата й го върна!

Анелия: Простих на Емилия, но съдбата й го върна!
Гласувайте за статията

Анелия е доволна, че връзката на Емилия и Коко Динев пропадна!

Певицата Анелия още не е забравила това, което Коко Динев и Емилия й причиниха преди десетилетие. Тогава съпругът й спеше с колежката й зад гърба й, което доведе до развода между тях.

Анелия прости на Емилия

Анелия и Емилия никога няма да забравят враждата си

Сега обаче и самата Еми си изпати, след като футболният бос изневери и на нея, при това многократно. По всичко личи, че с тяхната любов е свършено.

Ани се чувства отмъстена от всичко това. Изпълнителката на „Само мене нямаш“ вярва в Господ и правдата, която счита за постигната в този случай.

„Отдавна простих на Емилия, защото видях една влюбена жена. Сега обаче не мога да не отбележа, че съдбата я наказа така, както наказа и мен преди години.“ – разправяла Анелия пред приятелките си.

Авантюрите на Коко Динев зад гърба на Емилия бяха наистина много. Често той дори трудно ги скриваше от нея и всичко ставаше пред очите й.

Сред най-известните изневери на бизнесмена е тази с колежката на жена му – Джена. Преди 2 години двамата бяха засичани многократно по хотелите, но Коко все пак избра да се върне при Еми.

Припомняме, че въпреки всичките си връзки с фолк певици, единствено Анелия е тази, която успя да сложи халката на Коко Динев. Двамата бяха женени за не повече от 5 години, но и до днес певицата признава, че в своя живот е обичала само собственика на „Кошарите“.

„Другиго така и не успях да обикна. Коко е мъжът на живота ми, но сме твърде различни и затова не се получи.“ – споделя и до днес Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар