50-годишната Малина хвърли бомбата: Ще имам бебе!

50-годишната Малина хвърли бомбата: Ще имам бебе!
Гласувайте за статията

Малина не се е отказала да води живот като на млада красавица!

Макар да чукна 50 г. преди 2 седмици, Малина продължава да живее като 20-годишна. Певицата все още ходи по млади мъже, а сега най-съкровеното й желание е да има бебе.

Малина

Малина иска още деца

Отскоро фолк дивата пак е влюбена, като честта да бъде с нея има много млад мъж, чието име тя крие в тайна. Според мълвата, той е на не повече от 30 г. и за да го задържи, пайнерката е готова да му роди дете.

Малина вече има един син, който е почти колкото гаджето й на години. Той е от проваления й брак с Красимир Мечев, който й изневери многократно.

Певицата обаче сега е истински влюбена и затова няма против отново да има дете. Въпреки че е на 50 г., тя е в супер форма и едва ли ще е проблем да забременее.

„Искам бебе, защото това е най-прекрасният божи дар. Винаги съм съжалявала, че не дарих Симеон с брат или сестра. Сега ще поправя това.“ – разправяла Малина пред близките си.

Певицата е в състояние да зачене, тъй като води изключително здравословен начин на живот от години и се намира в изрядно физическо състояние. Това е видно и от начина, по който изглежда.

Синът й често е споделял, че негови връстници заглеждат майка му. Той е футболист и когато Малина отивала на негов мач, съотборниците му се избивали да я гледат.

Затова не е чудно, че изпълнителката на „Леден свят“ отново е с младок. Щом иска дете от него, дано той й го осигури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар