Мръсно и подло: Вихра Петрова не може да повярва на тази злоба! (Иван и Ирина я удариха пак и то брутално)

Мръсно и подло: Вихра Петрова не може да повярва на тази злоба! (Иван и Ирина я удариха пак и то брутално)
1.5 (30%) 2 votes

Вихра Петрова не може и не иска да повярва на случилото се!

Все сме чували и виждали прояви на злоба и агресия, но чак дотам... вече идва много. Става дума за Вихра Петрова – бившата съпруга на продуцента Иван Христов. Която наскоро преживя нещо наистина долно и подло.

Вихра Петрова

Вихра Петрова беше буквално изритана от предаването заради Иван и Ирина

Тя трябваше да участва в епизодите на „Черешката на тортата“. И не само трябваше, но и го е направила. Всичко вече било заснето – гостуването у петимата участници, които по традиция всяка седмица майсторят пред зрителите в кухнята.

Какъв бил шокът на всички и най-вече на Вихра Петрова обаче, когато изведнъж от продукцията се обадили лично на всеки един от участниците. И им съобщили, че цялата тяхна седмица от „Черешката на тортата“ трябва да се снима отново.

Всички се озадачили и дори се опитали да протестират, но нямали избор. А и договорните отношения били такива. Веднага обаче станало ясно защо е всичко това като се събрали отново. Вихра Петрова я нямало. А на нейно място била насадена Мона Недева, по-популярна като Мона от „Революция Z“.

„Имате ли идея за каква мръсотия става дума?! Да поканят Вихра, да я разиграват да пазарува и готви като маймуна, а после да я отсвирят. И това, разбира се, не е заради Мона, а заради Иван и Ирина Тенчева, които от години сън не спят, за да сринат имиджа и кариерата на Вихра“, коментират източници, пише агенция ПИК.

Иван Христов отдавна бил свикнал да задейства връзките си, що се касае до това да срине всички възможни медийни изяви на бившата си съпруга. Както виждаме, май му се получава.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мръсно и подло: Вихра Петрова не може да повярва на тази злоба! (Иван и Ирина я удариха пак и то брутално)”

  1. tttt

    юни 21. 2017

    Може ли да има такива злобари.Жалко.Иринчето ми падна ниско с тази постъпка.

Добавете коментар