Шоков удар: Сано изневерява на Нели с Яна Маринова! (изловиха ги посред бял ден – потресаващи СНИМКИ)

Шоков удар: Сано изневерява на Нели с Яна Маринова! (изловиха ги посред бял ден – потресаващи СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Александър Сано и Яна Маринова са новата светска двойка, или по-скоро новите прелюбодейци!

На нищо да не вярва човек вече. Щом и голямата любов, за каквато се считаха Александър Сано и Нели Атанасова, се оказа въздух под налягане. Голямата измама и жестоко предателство на актьора Сано станаха обществено достояние днес.

Александър Сано

Как е възможно Александър Сано да изневери на прелестната Нели?!

Когато той беше уловен от фотографи в компанията на своята любовница. И тя не е коя да е, а лично актрисата Яна Маринова. Да, няма лъжа и измама, а бомбата избухна и отвя главите на всички в гилдията.

Само преди дни Сано се беше явил на интервю в Нова телевизия, в което надълго и нашироко обясняваше на водещите колко силно е влюбен в жена си Нели Атанасова. Как тя е богиня и как не може да живее без нея.

Тъкмо всички повярваха на думите му и се възхитиха, че ето на – в света има и истинска любов… Сано се изходи на метеното. Той и Яна Маринова са новата Вип-двойка в столицата, която така се е отдала на страстите си, че не забелязва дори парапаците.

Яна и Александър Сано бяха хванати в едно заведение, където не просто си говореха, а нежно се докосваха, прегръщаха и държаха за ръце, пише Хотарена.нет.

Двамата с Яна Маринова са двойка

Абсурдното в случая не е, че двама актьори въртят любовна афера. А в това, че и Сано, и Яна Маринова винаги са твърдели, че половинките им са всичко за тях. Яна дори се разведе с първия си мъж, за да се събере с настоящия Тихомир.

Ще изгори ли бракът й сега и как чувствителната и красива Нели Атанасова ще приеме изневярата на Александър Сано, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар