Не е лесно с красавица: Кристо разбит от изневярата на Кристин! (няма да й простя, че ме замени с дъртак)

Не е лесно с красавица: Кристо разбит от изневярата на Кристин! (няма да й простя, че ме замени с дъртак)
Гласувайте за статията

Рапърът Кристо изгуби голямата си любов в лицето на Кристин Илиева!

Красивите жени са нещо прекрасно, но не са за всеки. В това се убеди на собствен гръб рапърът Кристо. От години той имаше сериозна връзка с умопомрачителната хубавица Кристин Илиева, която забърса още като ученичка.

Кристо

Кристо беше луд по младата Кристин, не можеше да диша без нея. А тя му сложи рога с чичак

Действително момичето е като картинка – млада, умна, чаровна и неприлично красива. Любовта им беше вдъхновение за мнозина, но… приключи така, както е започнала. Напълно неочаквано.

Припомняме, че Кристо замина за Америка преди известно време като идеята му беше да живее там със своята Кристин. Не щеш ли, рапърът се завърна у дома увесил нос и с потънали гемии. Защото се оказа, че Кристин му е изневерила с… чичак.

Да, младата прелест се влюбила в доста по-възрастен от нея мъж зад океана и предпочела да остане с него. В момента Кристо е с разбито сърце и място не може да си намери. Той вършее кифла след кифла, за да се разтуши, но никоя от новите му бройки не може да му помогне.

„Спомням си, че навремето й бях направил заря. И й казах, че същото се случва с мен като я видя – направо избухвам. Обичам я лудо и едва ли скоро ще престана да я обичам. Но никога няма да й простя това предателство. Имам достойнство, което тя потъпка“, неутешим е рапърът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не е лесно с красавица: Кристо разбит от изневярата на Кристин! (няма да й простя, че ме замени с дъртак)”

  1. Споко

    юни 20. 2017

    Чак пък толкова много хубава не е. Нещо дълбоко елементарно се вижда на сурата й.Ще си намери нова любов момчето, споко.

Добавете коментар