Случайно или не: Виж с коя красавица осъмна Наско Сираков! (снимки + още подробности)

Случайно или не: Виж с коя красавица осъмна Наско Сираков! (снимки + още подробности)
1 (20%) 1 vote

Наско Сираков осъмна до невероятна прелест, която обаче не е съпругата му!

Илиана Раева и Наско Сираков са семейство от много години. При това спокойно може да се каже, че са двойка за пример. През времето, прекарано заедно, двамата са се сблъсквали с какво ли не – в това число и бясна ревност.

Наско Сираков

Наско Сираков с хубавица в леглото, но не със съпругата си

Както самата Илиана Раева неведнъж е споделяла, тя е била по-ревнивата в брака им още от самото начало. Стигало се е дотам, че е изхвърляла дрехите на Наско Сираков през терасата, както и го е замеряла с буркани лютеница.

Сигурно ще си кажете, че е направила същото и днес, когато бившият ни национал осъмна до невероятна красавица. Която обаче не е съпругата му.

Да, такава новина в 99% от случаите може би щеше да завърши брутално и дори трагично за горкия Наско Сираков. Не и към днешна дата обаче. Защото тази принцеса, която започна да се приютява в леглото му, е най-скъпото за самата Илиана.

Става дума за първородната им внучка Илиана-Куини, дъщеря на Виолета Сиракова. Самата Раева днес сподели в мрежата, че малкото бебче редовно се събужда в леглото на дядо си, който я глези и я гушка с часове.

Ето я рошавата красавица, която Наско обожава повече от себе си

Наско Сираков, Илиана Раева, родителите на малката Куини и Славея Сиракова заминаха на море. Където баба и дядо не се отделят от Илианка. Раева дори описа ваканцията им в мрежата от името на самото бебче, което се чувства повече от прекрасно и дори не плаче край морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар