Шок в Нова ТВ: Журналист осъди Гала, водещата е в ступор! (още подробности)

Шок в Нова ТВ: Журналист осъди Гала, водещата е в ступор! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гала е осъдена за обида и клевета, а присъдата не подлежи на обжалване!

Водещата на „На кафе“ Гала стана тема номер едно сред колегите си в Нова телевизия днес, когато се разбра, че вече е с присъда. Да, това е самата истина, тъй като блондинката беше осъдена от свой колега журналист.

Гала

Гала беше осъдена от Еми Мариянска за обида и клевета, при това след цели четири години протакане

Става дума за заместник главния редактор на вестник „Шоу“ – Еми Мариянска. Последната заведе делото срещу Гала през далечната вече 2012-та година като обвини водещата на „На кафе“ в изричане на обиди и клевети по неин адрес.

Припомняме, че действително тогава Гала се изцепи в ефир, че Еми Мариянска е лъжец. А относно наградата й за разследваща журналистика се изказа, че била топена в катран и тенекиена.

„Тези неща за Мариянска ги произнасям в ефир и то съвсем отговорно“, закле се тогава Гала и ето, че години по-късно това допринесе за присъдата й.

Делото обаче се точеше повече от четири години като през това време водещата на „На кафе“ нито веднъж не се яви в съда. Това обаче далеч не е всичко. Гала дори се опитвала да укрие имената си по лична карта, за да не бъде намерена от съда.

„Поведението на Гала, която претендира за популярност и пример към обществото, беше меко казано непристойно и недостойно. След като е заявила нещо и твърди, че поема отговорност, да го беше доказала с действията си. Хубаво е обаче, че макар и късно, справедливостта възтържествува“, коментират колеги и познати на Еми Мариянска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок в Нова ТВ: Журналист осъди Гала, водещата е в ступор! (още подробности)”

  1. зрител

    юни 20. 2017

    Плевенската бръмчалка и разпоретина се мисли за велика ,но е един боклук и нищо повече

Добавете коментар