Цветелина Бориславова се уреди със зет милионер (Той пък приюти Десислава в имението си)

Цветелина Бориславова се уреди със зет милионер (Той пък приюти Десислава в имението си)
Гласувайте за статията

Цветелина Бориславова се уреди със зет като мед

Дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова си хвана богато гадже. „Пари при пари отиват”, го е казал народа. Поговорката наистина излиза вярна. Така се случва и при една от щерките на бившото гадже на Бойко Борисов. Веселина си е хванала за приятел милионерския наследник Ивайло Барбуков.

Дъщерята на Цветелина Бориславова се уреди като кралица

Той е син на богаташкото семейство Веселина и Димитър Барбукови. Той е единствен син на клана и има още три сестри. Фамилията е изградила цяла строителна империя, която се разпространява и извън пределите на страната ни.

Ивайло Барбуков буквално е позлатен от своите родители. Защото на него разчитат да продължи семейния бизнес. Той обаче се е уредил с богата и красива приятелка.

Веселина определено е останала впечатлена от финансовите възможности на гаджето си. Не че тези на майка й са по-малки. Особено била очарована от невероятното имение на фамилията на тузарския гръцки остров Корфу.

Палатът бил впечатляващ не само като размери, но и с архитектура и невероятен вътрешен дизайн.

Именно там Барбуков-младши прекарва по-голяма част от времето си. Силно изумена останала от вилата и поп фолк дивата Десислава. Лятната къща присъства в новия й клип „Гледай да не бъркаш”. Не се знае кога бременната поп фолк дива е харесала имението и се е пазарила със собственика да го наеме.

Знае се само, че освен да заснемат видеото, там няколко дни са отдъхвали певицата, екипа й и младото й гадже Благой Найденов.

По времето, когато Ивайло Барбутов не обитава имота си, той се отдава под наем.

Цветелина Бориславова също била доволна от избора на дъщеря си. Независимо от слуховете, че кандидат зетя й си падал повече по мъки ласки. А вероятността да лъска имидж с дъщеря й е повече от вероятен, шушукат злобари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар