Крис Браун разкри защо претрепа Риана (Истината е шокираща)

Крис Браун разкри защо претрепа Риана (Истината е шокираща)
3 (60%) 1 vote

Крис Браун проговори за насилието над Риана

Крис Браун призна защо преби Риана. Певецът години наред бе обвиняван за физическото насилие над гаджето си. Музикантът беше и си остава голямата любов на барбадоската красавица. Певицата така и не откри друг мъж и все още таи чувства към него, подозират близки до музикалната звезда. Но драмата между тях наистина е огромна.

Риана

Крис Браун разкри защо преби Риана

Припомняме, че след раздаването на наградите Грами през 2009-година, Риана бе жестоко пребита от гаджето си. Шокиращите снимки с обезобразеното лице на поп дивата обиколиха Интернет и шокираха света.

Мнозина не повярваха, че барбадоската е така жестоко бита от любимия си. Двойката винаги се смяташе за еталон на любов и силни чувства.

Едва сега Крис Браун реши да повдигне завесата. И да признае защо е посегнал физически на Риана. Оказа се, че причината е самия той. И по-точно заради друга жена.

Стана ясно от неговото признание, че певецът наистина й е изневерявал. И на всичкото отгоре любовницата му била в залата, където се раздавали популярните награди.Поканена от самия него.

„След като се качихме в колата, стана страшно. Риана разбра за другата и за това, че сме си писали съобщения. Тя буквално ми изтръгна телефона и прочете есемесите. В тях пишеше наистина как се уговаряме приятелката ми да дойде на раздаването на наградите и да бъде с нас в залата.

След което тя се разпищя и вдигна скандал до Бога. Не спираше да крещи, да вика и да ме удря непрекъснато. В един момент не издържах и я ухапах по ръката. За да се кротне и да миряса.

Но това й подейства като удар с ток и тя започна още по-зверски да ме налага. След което стана това, което се случи”, е част от признанието на певеца.

След този скандален случай Риана не иска и да чува повече за Крис Браун. А дали все пак изпитва чувства към него, само тя си знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар