Бомба: Цветелина Грахич изригна с истината за Слави Трифонов! (бясна е – виж тук)

Бомба: Цветелина Грахич изригна с истината за Слави Трифонов! (бясна е – виж тук)
4 (80%) 2 votes

Цветелина Грахич разкри цялата истина за работата си при Дългия!

Дни след напускането си от „Шоуто на Слави“, Цветелина Грахич проговори и разкри цялата истина. Босненката, която години наред беше беквокалистка на Дългия, си тръгна след трите му спектакъла в Арена Армеец тези дни.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич разкри истината за Слави

На нейно място веднага дойде жената на Венелин Венков – Невена Цонева, която отдавна душеше и само чакаше удобен момент да се вклини в екипа на Слави Трифонов.

Цветелина Грахич обаче е бясна от лъжите, които избухнала в медиите и реши да разкрие истината за напускането си. „Няма скандали със Слави. Няма уволнения, няма нищо. Аз реших така и то, защото ми е по-добре откъм финансова гледна точка“, изстреля босненката.

Тя сега ще може спокойно да обикаля по участия и да прибира всички пари за себе си, без да й се налага да ги дели със Слави. Или да иска разрешение в кое заведение и клуб може да отиде.

Плюс това Цветелина се присъединява и към бенда на приятеля си Кристиян Шаламанов, който вади луди пари от свирене по цигански сватби и тържества. Самият Кристиян отрече да е подтиквал Грахич към раздяла със Слави Трифонов.

„Аз съм му голям фен и много го харесвам. Но не съм ходил често в шоуто му, за да не изглежда, че му се натягам. Иначе Цвети я подкрепям във всичко, което реши. Не й се бъркам за нищо“, каза музикантът.

Извън темата за шоуто, Грахич избухна бясна и от слуховете за отслабването й анорексията й. Тя заяви, че никога не е била болна от нищо и не е припадала по участия. Просто искала да отслабне и така в момента се чувствала много по-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар