Ай стига, бе: Преди шведа Сани Алекса била млатена от датчанин! (как пък все на нея, горката – подробности)

Ай стига, бе: Преди шведа Сани Алекса била млатена от датчанин! (как пък все на нея, горката – подробности)
Гласувайте за статията

Сани Алекса вдигна на пожар цялата мрежа след побоя на шведа!

Драмата на Сани Алекса и любимият й швед Сами Кей Суард гърмеше по всички медии и социални мрежи миналата седмица. Чу се нейната история, а после и тази на обвиняемия швед. Къде е истината, знаят само двамата.

Сани Алекса

Сани Алекса е опознала добре чуждите мъже, за жалост не по мечтания от всяка жена начин

Тук обаче потресаващото е в разкритието, че Сами Кей не е единственият, вдигал ръка срещу певицата от Х Фактор. Сани Алекса е била пребита и от друг чужденец, този път датчанин.

С него тя имала връзка през 2013-та година и дори планувала да се премести да живее с него в Дания. Въпросният мъж се казва Алан и двамата със Сани се знаят отдавна. Много преди любовните искри да припламнат помежду им.

Алекса разказала на познати, че влечението й към него дошло ей така, от нищото. Както обикновено се случва в любовта. И всичко било прекрасно до Коледата на 2013-та година.

Тогава, след пореден скандал, датчанинът забравил чувствата си и подобаващо си упражнил ръката върху лицето и тялото на певицата. Днес случаят сякаш се повтаря отново, този път със Сами Кей Суард.

Близки до Сани Алекса разкриха, че тя е изпаднала в страшна депресия и вярва, че някой я е урочасал да няма късмет във връзките и в любовта. Спомняла си дори как преди време анонимен мъж я изнудвал да му изпрати свои голи снимки.

В противен случай щял да качи в интернет скандално видео, в което Сани Алекса го играе на филми за възрастни с бившия си приятел. Тепърва ще разберем как ще завърши настоящото й обвинение към шведа и кой ще се окаже крив, а кой прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар