Шок в Нова ТВ: Решението на Лора Крумова и Галя Щърбева вкамени всички! (двете са категорични)

Шок в Нова ТВ: Решението на Лора Крумова и Галя Щърбева вкамени всички! (двете са категорични)
5 (100%) 2 votes

Лора Крумова и Галя Щърбева не дават и да се издума!

Водещите на „Комбина“ Лора Крумова и Галя Щърбева не са само колеги и партьори на екран, а най-добри приятелки. Всъщност идеята за общото им предаване се зародила докато почивали заедно по време на отпуската си преди няколко години.

Лора Крумова

Лора Крумова и Галя Щърбева искат да бременеят и родят заедно вторите си деца

Тогава те се върнали и директно нахлули при ръководството с идеята си. Днес двете направиха същото. Само че след новината, която съобщиха и шефове, и колеги останаха като вцепенени.

Източници от кухнята на Нова телевизия хвърлиха бомбата с вестта, че Лора Крумова и Галя Щърбева са твърдо решени да имат по още едно дете. Дотук нищо странно, но… Смятали да заченат и да родят отрочетата си по едно и също време.

След като продуценти и екип останали с отворени усти, водещите обяснили, че са пресметнали всичко до най-малкия детайл. Те щели да направят всичко по силите си, за да забременеят така, че да родят през лятото. Докато „Комбина“ и останалите предавания са в почивка.

А наесен отново щели да се върнат на екран, тъй като имат кой да им помага у дома. Пък и не им представлява трудност да си наемат и бавачки, както правят сега с първите си наследници.

Проблемът обаче е, че колкото и да го нагаждат и обмислят, всичко е Божа работа. А шефовете им са категорични, че няма как да им търсят заместници. Това ще се отрази на зрителската аудитория и ще свали веднага рейтинга на предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар