Има чудеса: Емилия не само загърби Коко, вече е с друг! (ето с кого отново се чувства щастлива – снимки)

Има чудеса: Емилия не само загърби Коко, вече е с друг! (ето с кого отново се чувства щастлива – снимки)
1 (20%) 1 vote

Емилия не беше и поглеждала към друг мъж от години!

Откакто се помни Емилия винаги е била отдадена на един мъж. И това беше Коко Динев. Без значение колко млада, красива и желана е, през годините певицата нито веднъж не погледна встрани. Но явно това нейно качество се оказа най-голямата й грешка.

Емилия

Емилия години наред не беше поглеждала дори към друг

Защото очевидно мъжът, на когото избра да бъде вярна, не я заслужава и на йота. Коко Динев не само унижаваше Емилия с безбройните си изневери, но и се случваше да я поступа. А тя преглъщаше и преглъщаше в името на любовта и на децата си.

Днес обаче певицата реши да помисли и за себе си. Преди броени месеци тя каза край на терора на Коко Динев и заживя сама с отрочетата си Иван и Мира. За да е по-далеч от Динев тя се премести в столицата. Където се оказа, че срещна… нов мъж.

И на нас не ни се вярваше, но това се оказа не друг, а колегата й от поп фолк гилдията Коста Марков. Наскоро двамата записаха общ дует и покрай съвместната работа, нещата преминали на малко по-различна плоскост.

Близки до обкръжението на Емилия разкриха, че Коста Марков е невероятно интересен и галантен мъж, който очаровал певицата с онова, което никога не е виждала у Коко. А именно отношение и уважение като към дама.

Коста Марков й припомни коя е и какво може да има

Както знаем, Коста Марков е семеен и има една дъщеричка. Съпругата му Кристина и детето обаче живеят в Америка, където повечето време прекарва и самият изпълнител.

Затова и не може да се очаква, че аферата му с Емилия е нещо сериозно и ще има бъдеще. „Коста обича семейството си, а Емилия знае това. Случи им се просто една лудост, която не е неприсъща за повечето хора. Дано този лек флирт да помогне на Емилия да се освести и да осъзнае каква чудна жена е“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар