Тита крие кака красавица! Деси взриви мрежата (Яко фото)

Тита крие кака красавица! Деси взриви мрежата (Яко фото)
Гласувайте за статията

Тита крие сестра хубавица

Сестрата на Тита е още по-красива. Каката на тийн сензацията обаче не се показвала досега в публичното пространство. Случайна снимка на двете побърка феновете на любимата изпълнителка на Криско.

Въпреки че сестрата на Тита не обича да се показва, Фейсбук показа това, което тя скрива.

Именно от социалната мрежа стана ясно, че Тита крие по-голямата си кака Деси, истинска красавица.Брюнетката е с няколко години по-голяма от блондинката. Но е страхотна, а фейса й в мрежата подлуди онлайн потребителите.

Двете сестри са родени и израснали в Силистра. Но вече никой от семейството не живее в крайдунавския град. Тита отдавна се премести в столицата. Хубавата изпълнителка живее в голям апартамент, заедно с майка си.

Тита

Тита крие сестра красавица

Кака й Деси пък се премести да живее в Бургас. В красивият морски град обаче не е сама, а заедно със своя приятел.Противно на повечето известни личности, роднината на Тита не иска да се бута под прожекторите.

Тя стои встрани от камерите, но не спира да подкрепя сестра си. Винаги я поддържа и не спира да й доказва, че е нейната опора в трудните моменти. Певицата е благодарна на сестра си. Която макар да е мило и фино момиче, не драпа за слава, пари и богат, дърт любовник. Тя си гледа живота, работата и както става ясно, живее спокоен живот с любимото си момче.

Наскоро Тита призна в едно от своите интервюта, че иска да държи далеч семейството си от прожекторите.

„Не знам дали е правилно, но личните си неща искам да запазя само и единствено за себе си. Не искам хората да се ровят в семейството ми. Искам да предпазя любимите си хора от злобата и завистта”, заяви прелестното момиче.

Но пък социалната мрежа е достатъчно популярна платформа, която носи повече новини дори и от сайтове и жълтата преса. Все пак, щом Деси не е поредната кифла, мераклийка за слава, Тита няма защо да се притеснява за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар