Бомба: Биляна заряза Божинов, футболистът е съсипан!

Бомба: Биляна заряза Божинов, футболистът е съсипан!
Гласувайте за статията

Биляна Дол разказа играта на Валери Божинов! Мненията им се различават напълно, тя се оказа прекалено властна! Защо той винаги бяга по такива жени?

Сръбската красавица Биляна Дол остави бившия ни футболен национал Валери Божинов, след като узна за намерението му да заиграе в България. Хубавицата не иска и да чува за нашата страна, но възлюбеният й няма много опции да продължи кариерата си в момента, научи Kliuki.bg.

Валери Божинов

Крах между Валери Божинов и Биляна Дол

Божигол напусна Китай, където печелеше милиони, но животът го скапваше напълно. Половинката му ненавиждаше азиатската страна, но се надявала да заживее или отново в родния Белград, или в някоя западноевропейска страна.

Предложения към Валери Божинов обаче просто липсват. Затова той се е запътил отново към родното ни първенство, където все някой отбор ще го прибере.

Засега е най-вероятно бившият на Николета Лозанова да се завърне в „Левски“, където изкара един сезон преди време. Там заплатата му ще бъде в пъти по-ниска от тази в Китай, но поне начинът на живот няма да го дразни.

Биляна обаче изобщо не била съгласна да идва да живее в България. Тя считала нашата родина за твърде изостанала, а българите за много назадничеви.

Въпреки че е от Сърбия, където животът не е много по-различен, Дол имала своята страна за нещо повече от България и затова приемала идването си тук като крачка назад в живота й.

Божинов няма други възможности и вече преговаря с български клубове. Затова Биляна просто го зарязала с обяснението, че тя в България няма да живее.

„Не сига, че си пропилях времето в Китай заради теб, а сега искаш да ме водиш на друго неприятно място. Няма да стане.“ – беснеела Биляна Дол.

Божинов приел тежко случилото се. За него това било поредното разочарование, нанесено му от жена. Той вече се заричал да не допуска да бъде нараняван.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар