Чудо! Мая Илиева най-сетне намери достоен заместник на Главния

Чудо! Мая Илиева най-сетне намери достоен заместник на Главния
Гласувайте за статията

Мая Илиева най-сетне захвърли черните дрехи, тъмните очила и траура.

След смъртта на Главния, Мая Илиева се бе заканила никога да не го замени с друг. Но, хората правилно са си казали никога да не казваш никога. Миналата година тя приключи драматично връзката си с Ники Шванца, който се ожени за друга. но сега, всички трудности изглеждат зад гърба на преродената красавици, разбра kliuki.bg.

Мая и новият й

Близки и познати на Мая Илиева са категорични, че тя е претърпяла коренна трансформация, и то към добро. От няколко месеца се завърна с гръм и трясък в родните светски среди. Сега все по-често може да бъде забелязана в тузарски столични заведения, където се забавлява без предразсъдъци в компанията на приятели и на един по-специален за нея мъж.

Наскоро се заговори, че бизнес дамата е сключила таен брак с мистериозен господин. Бе изловена и с халка на дясната си ръка, различна от тази, останала й от Главния. Дали наистина успя да го замени, въпреки че се кълнеше в обратното?! Дали е имало сватба или не, можем само да предполагаме. Но че новата любов е преродила Мая Илиева сме напълно сигурни.

Преди тя бягаше от обективите, насочени към нея,като дявол от тамян. А сега най-спокойно позира в компанията на своя любим в столична дискотека. Явно брюнетката е решила вече да не се крие, но и да не парадира в новата си връзка, за да не буди гнева на приближените на Жоро, пише hotarena.net.

Освен че е живнала и предпочита да е предимно сред хора, Мая Илиева е обновила изцяло и гардероба си. Вече все по-често може да бъде забелязана цялата в черно и залага на цветните дрехи. Силният грим също е в миналото за сметка на по-натуралната визия. Явно наистина любовта прави чудеса!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар