Страшен скандал: Десислава Радева не е на себе си! (първата дама вдигна кръвно до тавана – още подробности)

Страшен скандал: Десислава Радева не е на себе си! (първата дама вдигна кръвно до тавана – още подробности)
Гласувайте за статията

Съпругата на президента Десислава Радева не издържа повече!

Страшен скандал, свързан с „Дондуков“ 2, отново разтресе всички. Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева показваше наистина твърд и силен характер. Още от кампанията, та до днес.

Десислава Радева

Десислава Радева вече изчерпа търпението си, дойде й в повече

Казваме до днес, защото като всеки нормален човек, тя също има предел на търпение. Който явно е преминат. Близки до обкръжението на Десислава Радева разкриха смаяни, че не са могли да я познаят след последните писания за нея в мрежата.

Става дума за партито по случай рождения ден на Симеон Сакскобургготски във Врана, което събра политици и кралски особи от цял свят. Както знаем, съпругата на Румен Радев се появи на тържеството със снежно бял и прилепнал по тялото гащеризон. Който беше снабден и с доста голямо деколте.

Медии моментално избухнаха и за пореден път опитаха да разпердушинят Десислава Радева като я обвиниха в тотално незачитане на протокола и етикецията. И дори стигнаха дотам да твърдят, че първата дама не носела сутиен под дрехата си.

За която била похарчила пари в размера на поне пет пенсии на обикновените хора у нас.

Е, очевидно това е преляло чашата, а съпругата на Румен Радев така побесняла, че вдигнала кръвното до тавана. Пред свои приближени на „Дондуков“ 2 в кабинета си, Деси Радева изригнала бясна и заявила, че повече и минута не може да търпи целенасочените и гнусни атаки срещу себе си.

„За първи път я виждаме такава. Едновременно ядосана и огорчена. Личеше, че досега е приемала много тежко всички глупости за себе си. И въпреки че се е старала да не го показва на обществото, болката се е натрупала в нея. За да избие в един момент“, коментират източниците.

Ето го прословутия гащеризон, заради който я нападнаха отново

Те са на мнение, че ако нападките продължат, то първата дама ще бъде принудена да промени коренно поведението си. Или да заведе дело срещу най-големите й клеветници, или да последва примера на предишните първи съпруги и да се оттегли от публичното пространство. Поне за известно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар