Тази истина за Милен Цветков потресе всички: Разкриха от какво се лекува! (колегите му не подозираха)

Тази истина за Милен Цветков потресе всички: Разкриха от какво се лекува! (колегите му не подозираха)
Гласувайте за статията

Милен Цветков не е споделял на никого за този си проблем!

Водещият Милен Цветков шокира всички за пореден път. Този път обаче не с поведението си или някоя обида към гост в ефир, а с истината за самия себе си. И с факта, че от два месеца се е подложил на лечение.

Милен Цветков

Милен Цветков тръгна на психолог. Лекува три проблема, които от години има и които все повече му пречат

За щастие, физическото здраве на Милен Цветков към момента е цветущо. Не може да се каже същото обаче за психическото му равновесие. Тъкмо то е причината Милен да тръгне на психолог.

Преди известно време на гости в предаването му гостуваше известна психоложка. А разговорът с нея видимо заинтригува Цветков. Седмици по-късно той потърсил дамата и си уредил лични посещения при нея.

Това, с което журналистът опитва да се пребори от години, е острата му избухливост, склонност към тъпчене с храна, когато е ядосан или тъжен. И не на последно място неспособността му да се задържи дълго време с една жена.

Припомняме, че с половинката му Ивета се разделиха наскоро и този път е окончателно. През годините те неведнъж се караха, късаха, а после се събираха. Докато на Ивета не й писна на шапката и посочи вратата на благоверния си.

С посещенията при психолога Милен Цветков се надява да стане по-уравновесен и спокоен. И да престане да лекува всяка своя болка с изпразване на хладилника. След което да се подлага на седмици нечовешки глад.

Дори колегите му не са знаели за проблемите му, а сега му стискат палци да успее да се пребори с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар