Парите правят чудеса: Алекс Раева преглътна голямо унижение от Маги Халваджиян!

Парите правят чудеса: Алекс Раева преглътна голямо унижение от Маги Халваджиян!
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева е притисната до стената, няма друг избор, трябва да изтърпи унижението от Магърдич Халваджиян!

Певицата Алекс Раева за пореден път ще влезе в ролята си на тв водеща. Тази есен тя ще си партнира отново с Мария Игнатова в музикалното шоу X Factor, научи Kliuki.bg.

Алекс Раева

Алекс Раева преглътва унижение след унижение в името на парите

Това обаче далеч не е повод за гордост от страна на Александра. Тя пак бе подмината от продуцента Маги Халваджиян при избора на жури.

Дълго време Алекс Раева стоеше и гледаше отстрани как хора без никакви вокални възможности, каквито са Саня Армутлиева и Криско например, оценяват талантите, а тя е просто водеща.

Певицата на няколко пъти постави ултиматум на Магърдич, че ако не я сложи в журито, няма да бъде и водеща. Това обаче се оказа само блъф от нейна страна, тъй като в момента е в X Factor, но не като ментор на някой отбор.

Твърди се, че Алекс Раева е била много обидена на арменеца, но е преглътнала егото си в името на парите. Финансовото й положение никак не било розово и затова тя се принудила пак да приеме унижението от Маги Халваджиян.

Алекс нямаше шанса да си намери заможен мъж. Диджей Дончо печели по-малко от нея, а тя самата не се радва на големи печалби. Двамата ходят заедно по участия, но предложенията към тях определено не валят.

Така бившата изгора на Слави Трифонов отново попадна в X Factor. Привидно тя изглежда щастлива от този факт, но истината е, че единствено голямата заплата я топли в този случай.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Парите правят чудеса: Алекс Раева преглътна голямо унижение от Маги Халваджиян!”

  1. зрител

    юни 23. 2017

    Няма как некадърните да са добре финансово

Добавете коментар