Гаджето на Йоанна Драгнева шокира Ненчо Балабанов (тя го е лъгала жестоко)

Гаджето на Йоанна Драгнева шокира Ненчо Балабанов (тя го е лъгала жестоко)
5 (100%) 2 votes

Йоанна Драгнева не се е разделила с Ненчо Балабанов само поради многото им скандали!

Певицата Йоанна Драгнева се оказа по-палава от очакваното. Красивата блондинка върти любов с барабаниста Васил Ананиев от месеци, твърдят запознати източници.

Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов

Йоанна Драгнева е имала сериозни основания да зареже Ненчо Балабанов

Тук обаче идва интересното. Всъщност връзката между бившата вокалистка на Deep Zone Project и музиканта е започнала още в края на миналата година. Точно по това време русокосата хубавица се раздели с Ненчо Балабанов.

Не е трудно да се извади извод, че Йоанна Драгнева е скъсала с актьора заради Васил. Нещо повече, има вероятност известно време тя да му е слагала рога, без той да се усети дори.

Ненчо не узнал за връзката им дори след като се разделил с певицата. Той продължавал да си мисли, че раздялата им е плод просто на различия в характерите.

Самият актьор обаче също не е бил цвете за мирисане по време на връзката си с Йоанна Драгнева. Достоверни източници твърдят, че той й е изневерявал много пъти, но винаги се връщал след това при нея.

В крайна сметка се стигна до крах в отношенията им, което стана съвсем логично. Сега и двамата продължават напред, ала по различен начин.

Интересен факт е, че настоящото гадже на Йоанна е бивш любовник на Соня Васи. Той е на 40 г. и се твърди, че е луд по Драгнева.

Певицата също го обожавала и го накарала да остане за лятото в България. Васил се съгласил, въпреки множеството си ангажименти по света. Любовта му към Драгнева била в състояние да го накара да направи всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар