Коварен удар: Павел и Венци Венц са сринати!

Коварен удар: Павел и Венци Венц са сринати!
Гласувайте за статията

Павел и Венци Венц получиха грандиозно унижение!

Рап дуетът Павел и Венци Венц се провали тотално в „Гласът на България“. Това става ясно от тяхното уволнение, научи Kliuki.bg.

Павел и Внеци Венц

Павел и Венци Венц понасят удар след удар, но не спират да творят

Записванията за новия сезон на предаването вече започнаха, но двамата рапъри този път няма да бъдат водещи. Продуцентите не са останали доволни от работата им и ще търсят нови водещи.

Рекламата, която тече по телевизията в момента, е представяна от Графа, който беше част от журито в последния сезон. Това още веднъж доказва, че водещи в предаването все още няма.

Представянето на Павел и Венци Венц в „Гласът на България“ действително беше определено от зрителите като доста слабо. Двамата събраха куп критики от най-различно естество.

Драмата за тях се засили по време на живите концерти, когато често си бъркаха текста и си преплитаха езиците. Освен това рядко демонстрираха чувство за хумор, което трябва да е присъщо за водещи на такъв тип предаване.

В „Гласът на България“ сякаш тегне някаква прокоба да няма сполучливи водещи. Преди това Мартен и Виктория Терзийска бяха оплюти сериозно от зрителите, въпреки че работиха в шоуто няколко сезона.

Всъщност Павел и Венци Венц понасят удар след удар напоследък. Мнозина скочиха срешу тях заради текстовете на песните им, които са определяни като крайно просташки.

Рапърите обаче не спират да се забавляват и да творят. Те няма да гушнат още един огромен хонорар от „Гласът на България“, но пък печелят солидно от участия, тъй като в момента са едни от най-нашумелите в рап средите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар