В „Ку-ку бенд“ са в ужас от Невена Цонева, с носталгия си спомнят за Грахич!

В „Ку-ку бенд“ са в ужас от Невена Цонева, с носталгия си спомнят за Грахич!
4.5 (90%) 2 votes

Невена Цонева само за една седмица успя да настрои много хора срещу себе си!

Въпреки че Невена Цонева се познава от години с екипа в „Шоуто на Слави“,  съвместната им работа не върви по мед и масло. От „Ку-ку бенд“ не са никак доволни от певицата, твърдят очевидци.

Невена Цонева

Невена Цонева се има за твърде голяма звезда

Оказва се, че победителката от „Мюзик айдъл“ има огромни претенции. Красавицата постоянно искала дадено парче да бъде изпълнено така, както тя желае. Дори често вдигала скандали на Маестрото по време на репетиции, понеже той не й поднасял музиката по желания начин.

При тези обстоятелства от музикалния състав започнали да си спомнят с носталгия за Цветелина Грахич. Босненската чаровница може да е всякаква, но никога не е имала претенции за каквото и да било и винаги е изпълнявала безропотно всичко, което й се възлага.

Невена Цонева обаче идва със статута на звезда и в случая това се оказва решаващо. Певицата имала самочувствие, че заслужава нещо повече от „Ку-ку бенд“, но финансовите неволи я изпратиха в „Шоуто на Слави“.

Венелин Венков, който е баща на детето й, единствен опитвал да тушира напрежението, но му било доста тежко. Барабанистът опитал да обясни на жена си, че не е добре да има толкова претенции, но тя продължавала да си знае своето.

Припомняме, че Цветелина Грахич се сбогува с шоуто поради стремежа си да прави самостоятелна кариера. Невена Цонева зае мястото й заради липсата на пари. Красавицата от Севлиево се намираше в задънена улица след раждането на сина й и се нуждаеше спешно от пари, които ще получи от Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар