Иван Лечев разкри истината за Камелия: Тя е…

Иван Лечев разкри истината за Камелия: Тя е…
Гласувайте за статията

Иван Лечев не е бил изненадан от Камелия, очаквал е да бъде точно такава! Музикантът умее да разпознава хората и това му е вършило полезна работа през годините!

„Гласът на България“ мина и замина, но някои неща не се забравят. Едно от тях е, че Иван Лечев преглътна своите предразсъдъци и се сприятели с тотално различни от него хора, научи Kliuki.bg.

Иван Лечев и Камелия

Иван Лечев не е изненадан от Камелия

Китаристът на ФСБ проговори за впечатленията си относно Камелия, която се изявява в напълно различен от него стил музика. Той е очаквал, че тя ще бъде такъв човек.

„Имам силна интуиция и затова не се изненадах от Камелия и Цветин. Те са много свестни хора, които са си избрали това поприще. Няма нищо лошо в това, всеки се изявява там, където има потенциала да го направи. С тях си говорихме предимно за здравословното хранене, защото те на това са наблегнали.“ – споделя Иван Лечев пред в. „Шоу“.

Китаристът е бил заставен да покани колежката на Ками – Анелия, на финала на „Гласът на България“. Това е било изискване на продуцентите, за да няма дискриминация на популярните в страната ни стилове музика. Тогава Ани изпълни дует с Радко Петков, който после спечели шоуто.

Иван Лечев запазва отлични спомени от всички в екипа на предаването. Той е щастлив, че именно неговият отбор е надделял в надпреварата и дори вече се е заел да прави кариера на Радко.

„Ще му намеря автори за песни. Сега е на гребена на вълната и трябва да грабне този шанс, не може вечно кавъри да пее.“ – казва още Иван Лечев.

Както стана ясно, китаристът обожава Радко Петков и ще стори всичко възможно да го направи звезда. Той направи и невъзможното за него по време на формата и резултатите бяха налице. Дали младежът от Троян ще има същия шанс и след предаването, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар