Ехааааааааа! Симона Загорова показа тяло – трепач, почва да задминава майка си! (СНИМКИ)

Ехааааааааа! Симона Загорова показа тяло – трепач, почва да задминава майка си! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Симона Загорова разтърси всички с тялото си!

Младата и много талантлива певица Симона Загорова показа на всички критици, че е влязла във форма в последните месеци. От онова пищно момиче от кастингите на „Гласът на България“ няма и помен, забеляза Kliuki.bg.

Симона Загорова

Симона Загорова възхити всички с визията си

Снимките, които се въртят в профилите на Мони и Глория в социалната мрежа, показват ясно, че крушата не е паднала по-далеч от дървото. Майка и дъщеря са като близначки не само в лице, но и в тяло.

Симона Загорова вече е започнала леко да задминава майка си. И двете имат страхотна фигура, но все пак младостта си е младост, това не може да се отрече.

20-годишната студентка събра доста негативи относно визията си по време на „Гласът на България“. Това явно я е амбицирало и тя се е взела в ръце.

За това голяма полза е изиграла и физическата й натовареност. Симона и Глория всяка седмица тренират заедно тенис, което ги вталява и двете. Освен това хранителният им режим е на много високо ниво, което също допринася за приятната гледка.

На това тяло, което виждаме на снимките по-долу, се радва единствено един човек и така е от почти 4 години насам. Това е Симеон Данев, с когото Симона Загорова има много сериозна връзка.

След като я настигна по отношение на красотата, сега Мони ще се опита да настигне Глория и в професионален план. Това вече ще бъде много тежка задача, защото примата на попфолка се държи на върха вече над 20 години.

Вижте Симона Загорова и съвършенството, което е постигнала само за няколко месеца!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар