Раздялата преди голямата любов

Раздялата преди голямата любов
5 (100%) 1 vote

Раздялата преди голямата любов, а всъщност имало случай когато хората се разделят, за да се съберат за цял живот. Днес ще покажем някои от тях, а освен това те са и доста популярни за публиката двойки.

Да, понякога, за да обикнеш някого до края на дните си е нужно сда се откъснеш от него за кратко. Нека започнем с някои само двойки като например:Адам Левин и Бехати Принсл – модел, които се разделиха, а после станаха семейство и днес имат момиченце. Продължаваме с вечно харесвания Джъстийн Тимбърлейк и половинката му Джесика Бийл, които бяха заедно доста време, след кратка раздяла, се оказа, че искат да са семейство и днес имат и дете. Желаем им щастие, красива двойка!

Меган Фокс – майка на три деца

А нека да споменем и една от най-известните двойки по света и с огромно влияние, това са кралските наследници на британската корона – Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Двойката, която се запознава още учейки в университет, продължава с години своите любовни отношения, а след време се разделят, през 2010 те вече публично обявяват, че са отново заедно. През 2011-та година сключиха своя грандиозен и знаменит сватбен ден и празник, а днес вече сме 2017-та година и те са горди родители на син и малка дъщеря, които също очакват кралското наследство след време, коментираме и ние от „Клюки.бг“.

Браян Остийн Грийн и красивата Меган Фокс

Както пишат и в изданието „Една.бг“ една от най-необикновените любовни истории е на Меган Фокс и колегата й Браян Остин, запознават се на екран, женят се имат две деца, след което обмислят развод. По-късно, обаче нещата се обръщат и днес те са още по-голяма фамилия с трето дете. Любовта е лудост и е доста непредвидима, както се вижда, желаем много късмет на всички в тази игра, наречена любов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар