Жени Калканджиева разкри кошмарното си минало: Ето какво е преживяла!

Жени Калканджиева разкри кошмарното си минало: Ето какво е преживяла!
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева се оказа по-различна от онази жена в представите на всички!

Истинска сензация поднесе на своите фенове миската Жени Калканджиева. Днес тя изглежда отракана и със самочувствие, но преди нещата не са стояли по този начин, научи Kliuki.bg.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева е имала кошмарно детство

Истината е, че Мис България 1995 е преживяла едно кошмарно детство. Най-лошите неща тя ги е изживяла в пубертета, тъй като се развила като жена по-късно от останалите момичета.

Жени Калканджиева била една от най-слабите в класа си. Поради своето телосложение тя нямала почти никакви гърди и отнасяла много подигравки от съученичките си.

Освен това момчетата засилвали комплекса на Евгения, като не й обръщали и грам внимание. Дори онези, които тя заговаряла сама, не виждали в нея потенциално гадже.

„Бях много самотна, момчетата изобщо не ме виждаха. Бях не просто слаба, а кльощава. Затова нямах никакви гърди, изобщо нямах типичните женски форми.“ – спомня си днес Жени Калканджиева.

Тя започва да се развива едва след гимназията и за отрицателно време разцъфва като истинска красавица. Едва на 20 г. става Мис България, което значи, че за 2 години е постигнала съвършенството.

„За щастие станах женствена, не си останах онова кльощаво девойче. Само след година на сбирката на класа не можеха да ме познаят. Почнаха и да ме канят на среща, но за мен вече момчетата не бяха интересни, а исках мъж.“ – споделя още шестата в света.

Постепенно животът калява миската и така тя се превръща в силната жена, която познаваме от години. Дори и днес обаче Жени не се има за красавица, а просто за хубава жена.

Истината е, че Евгения Калканджиева остана една от малкото известни дами у нас, които не прибягват до множество методи за разкрасяване. Тя никога не си е слагала силикон, нито ботокс. Единственото по-специално, което прави, е да се обезкосмява с лазер на няколко години.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар