Наско Колев явно добре си е научил урока от Кака как се плетат интриги!
Преди дни, младото лъвче Наско Колев обвини доскорошната си любовница Мария Илиева в жестока цензура. След като вече не делят една постеля, Кака се опитала да съсипе кариерата му. той пък започна да се продуцира сам и да бълва кофти разкрития по неин адрес, узна kliuki.bg.
[caption id="attachment_388041" align="alignright" width="300"]Мръсните номера на Наско Колев и Мария Илиева нямат край Мръсните номера на Наско Колев и Мария Илиева нямат край[/caption]
Оказва се, обаче, че Атанас никак не отстъпва на певицата по опит в плетенето на интриги. Заради него Илиева и продуцентката Саня Армутлиева не само не могат да дишат един въздух, а са готови да се хванат за косите! След участието му в "Х Фактор", Наско Колев влезе в полезрението на шефката на "Вирджиния".
Тя искаше да го прилапа към своя лейбъл и да го направи поредната млада звезда на родната музикална сцена. Но Кака успяла да го измъкне пред очите й с известна доза хитрост. тя го вкара не само в своята вече фалирала продуцентска компания, но и в леглото си. Така младокът получи 2в1 - хем договор, хитове и участия, хем и известно и доста палаво гадже.
Не е ясно точно каква е причината за раздялата между любовниците. Но е ясно, че тя поведе много последствия след себе си. Наско Коелв остана без лейбъл, участия и възможност да изпълнява песните си точно в разгара на силния летен сезон. А славата така му се услади, че няма да си позволи дълго да бъде в тази ситуация.
Именно затова, той смята да нанесе доста кофти удар на Мария Илиева. След като преди години отсвири мераците на Саня да го прави звезда, сега той смята да почука на нейната врата. Армутлиева най-вероятно ще го приеме с отворени обятия. И то най-вече за да направи мръсно на Кака, пише hotarena.net.
Ясно е, че нищо не обединява двама души така, както злобата към трети. Но Наско Колев май ще излезе големият победител в това надцакване. Той все още си играе на недомлъвки със Саня и е решен да си издейства най-добрите условия, и то отново благодарение на Илиева!