Бомба: Жана Бергендорф и Боби Комсийски лудо влюбени! (заедно са от месец – виж ги тук)

Бомба: Жана Бергендорф и Боби Комсийски лудо влюбени! (заедно са от месец – виж ги тук)
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф и Борислав Комсийски са новата светска двойка!

Истинска сензация предизвика появата на новата светска двойка у нас. Ако щете вярвайте, но това са Жана Бергендорф и Борислав Комсийски. Скандалната певица и бизнесменът са заедно от около месец. А първата им поява бе на морето.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф и Борислав Комсийски са новата светска двойка, колкото и да не ни се вярва

Жана и Боби пристигнаха заедно на откриването на летния сезон на „Хасиенда“ в Лозенец. Където не се свениха да се покажат заедно пред още куп известни личности.

Не се знае как така сериозен и улегнал бизнесмен като Боби Комсийски се е влюбил до уши в леко неуравновесената Жана Бергендорф. Която, отгоре на всичко, е и самотна майка на сина си Леон.

Припомняме, че по времето, когато беше в Къщата на Вип Брадър, Борислав заяви, че не би искал да има връзка с жена с дете. Той призна, че си мечтае за семейство, но със свободна, сериозна и умна жена.

Описанието не отговаря твърде много на самата Жана Бергендорф, която от години има зависимост към дрогата. Напоследък обаче певицата е категорична, че се е отказала от наркотиците и се лекува.

Дори и затова тя доста напълня, тъй като организмът й гледа с нещо да компенсира липсата на стимуланти. Като храната се явява заместител. Явно, макар и пухкава, Бергендорф е успяла някак да впечатли Комсийски. А дали ще останат заедно и занапред, предстои да видим.

Ето ги двамата сладури заедно – какво ще кажете, дали си отиват според вас?! И дали имат бъдеще заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар