Къртица от „Шоуто на Слави“ разкри чудовищни неща за Цветелина Грахич! (виж на какво я направи Дългия)

Къртица от „Шоуто на Слави“ разкри чудовищни неща за Цветелина Грахич! (виж на какво я направи Дългия)
5 (100%) 2 votes

Цветелина Грахич е направила наистина непростимото!

Наистина непростимото е направила Цветелина Грахич пред Слави Трифонов и екипа му. Затова главата й падна и тя излетя от „Шоуто на Слави“. А не, защото сама е решила да напусне. Това разкри скандално къртица от екипа на предаването, която разказа потресаващата истина.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич отдавна ходеше по нервите на Слави Трифонов, но този път направи наистина непростимото

Както вече знаем, всичко се случило по време на концерта на Слави Трифонов в Арена Армеец. Тогава Грахич не само закъсняла, а пристигнала надрусана като животно. Едва се държала на краката си и се хилела като неадекватна.

Като я видял, Дългия избеснял. И моментално изпратил свой човек да купи от аптеката комбиниран тест за наркотици, с който можели да бъдат засечени над 10 наркотични вещества.

„Слави накара Цветелина да се изпикае и после направиха теста. Оказа се, че е използвала със сигурност поне два вида дрога. След това Слави просто изригна, падна му пердето пред очите. И изкрещя на Грахич, че трябва да се счита уволнена още от понеделник. Тя го чу, но продължи да се хили, не можеше да осмисли какво й говори. Така се беше намазала“, разкрива източникът.

Пред хората самата босненка заяви, че решението да напусне е било нейно. Защото така щяла да има и повече пари. Това, разбира се, е пълна глупост, тъй като заплатата при Слави Трифонов и участията, които той й организираше, сега ще ги сънува.

Най-вероятно Цветелина Грахич ще се присъедини към бенда на ромския си приятел като оттук нататък ще пее само по цигански сватби и тържества.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Къртица от „Шоуто на Слави“ разкри чудовищни неща за Цветелина Грахич! (виж на какво я направи Дългия)”

  1. факт

    юли 15. 2017

    Тази босненска циганка изобщо не е за пред телевизия, но Славчо го разбра с голямо закъснение

Добавете коментар