Шок: Десислава Радева става майка на 48 години! (от месеци напъва президента за общо бебе – виж тук)

Шок: Десислава Радева става майка на 48 години! (от месеци напъва президента за общо бебе – виж тук)
4 (80%) 1 vote

Десислава Радева иска да ражда, при това възможно най-скоро!

Съпругата на президента Румен Радев отново разтърси държавата. Този път с идеята си да бременее. Десислава Радева от месеци настоявала двамата с държавния глава да си имат общ наследник. И никой не бил в състояние да я разубеди.

Десислава Радева

Първата дама Десислава Радева се запънала, че ще ражда бебе на президента Румен Радев

Припомняме, че Десислава Радева има един син от първия си брак. Страхил обаче учи и живее в Америка, поради което все по-рядко се вижда с маминка, пише вестник „Таблоид“. А двете деца на президента Румен Радев останаха да живеят с родната си майка, което е напълно разбираемо.

Дарина и Георги се разбирали с Генерал Деси, но по-скоро от възпитание и учтивост, отколкото от чисто сърце. А и кое дете приема с отворени обятия втората жена на баща си все пак… Така че Десислава Радева се запънала да става майка отново.

Източници от „Дондуков“ 2 разказаха, че по време на рождения ден на Симеон Сакскобургготски във Врана, Радева подшушнала на социалистки, че много се радва на примера на Елена Йончева. Която се нае да роди първото си бебе на 50 лазарника.

Самият Румен Радев не бил очарован от хрумката на новата си съпруга. И не, защото не обича децата, а защото си има достатъчно ангажименти и дертове на главата. Първо с поста си на държавен глава и второ с двете си деца. Които обожава и на които иска да отделя повече внимание.

„Щом Десито се е заинатила обаче, вярвайте, че ще стане на нейната. Досега поне Румен Радев й угажда за всичко. Дори и свързано с държавните дела, камо ли за семейните и едно бебе“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар