Не и той! Решението на Бербатов потресе българите (потребители в мрежата отвратени – още подробности)

Не и той! Решението на Бербатов потресе българите (потребители в мрежата отвратени – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов досега винаги се е радвал на любовта на хората, но стъпи накриво!

Футболистът Димитър Бербатов взе решение, което потресе повечето българи. А мнозина откровено признаха в социалните мрежи, че са отвратени. И това, разбира се, са предимно мъже.

Бербатов

Димитър Бербатов шокира всички. Започна да си блъска лицето и най-вече челото с ботокс, защото се страхува от годинките

Защото се оказа, че и Бербо се е поддал на абсурдната и смешна мода напоследък. А именно подмладяването с ботокс и други процедури. И ако за кифлите, плеймейтките, златотърсачките и всички други кухи лейки това е що-годе приемливо, то за мъж като Бербатов е пълно унижение.

От месеци насам Митко Бербатов посещавал всякакви козметични и разкрасителни процедури. И редовно блъскал лицето и най-вече челото си с ботокс, за да скрие белезите от годините. Суетата му вече надхвърля рамките на нормалното и това не се приема добре от феновете му.

„Абе, ти мъж ли си, кифла ли си?! Разбираме това да го правят онези патици, ама точно ти?! Жалко, че те харесвахме толкова и те смятахме за железен пич. Ха сега, вземи си изскуби веждите и си сложи изкуствени мигли“, поднасят го потребители по форумите.

На места сравняват Бербатов с Валери Божинов, който от доста време насам редовно става за смях в България с изцепките си. Странно е, че съпругата на Бербо – хубавата Елена, не казва нищо по въпроса и явно приема манията на любимия си по младост и красота.

Няма какво друго да се каже, освен… И ти ли, Бербо?! Да се надяваме обаче, че скоро ще му дойде умът в главата и ще спре с тези дивотии, в които се е вманиачил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар