Фурор: Краси Радков разкри диетата си без глад! (ето с какво си угажда, а свали 15 килограма)

Фурор: Краси Радков разкри диетата си без глад! (ето с какво си угажда, а свали 15 килограма)
Гласувайте за статията

Краси Радков определено се е вталил и то доста!

Любимецът на Слави Трифонов – Краси Радков постигна чудо, за което не беше и мечтал. Само в рамките на два месеца той успя да свали 15 килограма. От 110 той стана 95 кила, а се зарича, че ще продължи така, докато стигне до рекордните за него 80 оки.

Краси Радков

Краси Радков набива ориз с месо и въпреки това отслабва – и това ако не е чудо

Най-хубавото в това отслабване на Краси Радков е, че се прави не чрез диета, а чрез обилно, но рационално и последователно хапване. За това го открехнала съпругата му Станислава, която след поредната му хипертонична криза, го хванала за ръка и го завела директно при своя лекар.

Това е нутриционистът Георги Гайдурков, който моментално обяснил на Краси Радков, че ако продължи да се храни по своя си начин, не само ще е дебел, но и ще се разболее.

Той му забранил напълно всички видове алкохол, дори и бирата, както и газираните напитки. Останалото можел да яде, но в определен ред, който няма нищо общо с правилата на разделното хранене.

Най-странното е, че мита за вредата от смесването на ориз с месо при разделното хранене, е пълна лъжа за последователното хранене. При него то не само се позволява, но и се насърчава. Тъй като оризът дава глюкоза в кръвта и спомага за разграждането и смилането на месото.

„Обратно на това пък разбрах, че е супер вредно да се яде салата с месо. Ха сега иди, че го разбери. Но спрях да мисля и стриктно спазвам указанията на лекаря. Убедих се, че е прав като се качих на кантара. А и огледалото ми говори повече от всичко друго“, хвали се Краси Радков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар