Стъки е в ступор: Виж какво му сервира по-възрастната му половинка Юлияна Дончева! (истината шокира)

Стъки е в ступор: Виж какво му сервира по-възрастната му половинка Юлияна Дончева! (истината шокира)
Гласувайте за статията

Юлияна Дончева ще превърне живота на Стъки в ад!

В истински ад е на път да се превърне животът на Станислав Недков – Стъки. Половинката на Юлияна Дончева от седмици не може да повярва какво се случва със съпругата му. Защото бившата депутатка изведнъж била обзета от силна и все по-яростна ревност.

Юлияна Дончева

Юлияна Дончева бясно ревнува Стъки и започна да следи всяка негова крачка

Причината за това са слуховете, че ММА боецът слага рога на Дончева с млади и засукани мадами. Преди седмици той действително беше засечен да влиза в хотел с огнена блондинка. Но тогава той се измъкна с оправданието, че това е просто служителка от федерацията.

Съмнението обаче не спирало да гложди мислите на прехвърлилата 50-те Юлияна Дончева. И от безкрайно либерална и свободомислеща жена, тя се превърнала в ревнива и заядлива съпруга.

„Не спира да му звъни по телефона, за да проверява къде е, с кого е и кога ще се прибере. Постоянно си мисли дали й е казал истината, дали е по работа, или го е хванала някаква шаврантия. Да, Юлето е още много красива и запазена жена, но младото си е младо. Страхува се, че Стъки може да си изгуби ума по някое свежо парче“, разкриват близки до семейството източници.

Към момента Станислав Недков приемал ревността на Дончева с усмивка и не спирал да й повтаря, че обича само нея. Но с всеки ден изблиците на Юлияна му идвали в повечко и определено не е далеч моментът, в който бракът им може да пострада от това недоверие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар