Луиза Григорова разкри тайната си за перфектна фигура: Така отслабвате без пари!

Луиза Григорова разкри тайната си за перфектна фигура: Така отслабвате без пари!
Гласувайте за статията

Луиза Григорова разкри тайната си за перфектната си фигура

Луиза Григорова никога не е страдала от наднормено тегло. Винаги е успявала да поддържа уникална фигура. Заради която често е предизвиквала завистта на колегите си. Наскоро звездата от „Откраднат живот” каза заветното „да” на режисьора Мартин Макариев.

Луиза Григорова

Луиза Григорова разкри тайната за фигурата си

Двамата са двойка от няколко години, но скоро си размениха брачните клетви на морския бряг. Двамата узакониха връзката си на тайна церемония, на която присъстваха малък кръг от приятели и роднини.

Актрисата бе запитана наскоро от онлайн потребителите как поддържа такава фина снага и перфектна кожа. Луиза Григорова разкри тайната си в социалната мрежа. Тя обеща на няколко пъти да разкаже как поддържа теглото си, какво прави за сияйна кожа, да разбули тайната за перфектния си метаболизъм.

Първата й тайна за невероятното й тяло, кожа и визия е приема на вода. Нея тя пие по три литра на ден. И вече вижда положителния ефект не само за красотата си, но и за целия си организъм. Като винаги си носи шише с вода от литър и половина, където и да тръгне по работа или на път.

„Винаги носете със себе си по едно шише от литър и половина.То ще ви тежи и така ще го изпиете по-бързо. Същевременно ще се научите да пиете повече вода през деня. Това е разковничето за стройно тяло, красива кожа и за ускорен метаболизъм”, съветва красивата актриса.

Постовете й в мрежата веднага събра много лайкове за отрицателно време. Някои от онлайн потребителите обаче бяха твърде скептични към нейните думи. Те подозират, че слабото й тяло не се дължи на нищо друго, освен на ген.

А Луиза Григорова обеща още нещо на ревностните си почитатели. Тя каза, че ще им говори също за това какви храни да приемат и изобщо всичко за здравословния начин на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар