Людмила Филипова: Парите на мъжа ми не ме направиха щастлива!(Истината за брака и развода й с милионера)

Людмила Филипова: Парите на мъжа ми не ме направиха щастлива!(Истината за брака и развода й с милионера)
Гласувайте за статията

Людмила Филипова призна, че материалното не я направила щастлива

Людмила Филипова разкри истината за брака и развода си с милионера Божидар Колев. Чаровната писателка има издадени над десет романа. Почти всеки от тях се превръща в бестселър. Книгите й са приведени на английски, турски, руски, гръцки и сръбски език. А по някой от романите й дори има създадени филми.

Людмила Филипова

Людмила Филипова не искала парите на мъжа си

Внучката на комунистическия лидер Гриша Филипов предпочита да се говори за творчеството си. А не за личния си живот. Наскоро обаче тя открехна завесата около брака си с бизнесмена Божидар Колев. Той е един от най-богатите мъже у нас, съсобственик на магазините „Технополис”.

За Людмила Филипова парите и положението на съпруга й нямали никакво значение. Тя никога не се вълнувала от материалното.

„Винаги съм била такава. Не съм се омъжила за съпруга си заради неговите пари. Просто се запознахме,влюбихме се и се оженихме. Хората, които ме познават знаят, че не мога да стоя без работа и да харчи чужди пари”, казва Людмила Филипова.

Тя дори карала същата кола, каквато имала преди дванадесет години. Чаровната писателка споделя още, че никога не е ходила на Малдивите.

И може би е единствената милионерска съпруга, която не го е правила. Нито искала от мъжа си да я глези със скъпи подаръци.
За 30-ия й рожден ден имала карт бланш да избере какъвто си иска подарък. Тя обаче поискала богаташа да й поради куче.

Споделя, че с писане си докарва среден доход, с който си купува необходимото. В момента учи астрофизика и подготвя новия си роман. С милионера имат син, за когото се грижат и двамата.

„ С Божо се разведохме, но сме в прекрасни, приятелски отношения. Той е невероятен мъж и баща, на когото може да се разчита за всичко.Прекрасно е когато двама души могат да си останат близки и да не си разменят удари под кръста. За това се иска интелект и космополитизъм. Които Божидар за щастие притежава. Той доста се различава от българските мъже”, хвали го Людмила Филипова.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Людмила Филипова: Парите на мъжа ми не ме направиха щастлива!(Истината за брака и развода й с милионера)”

  1. Пепа Иванова

    окт. 28. 2021

    Вярваме на руското к…ве Люси Филипова. Тя е щастлива само с много мъже, един й е недостатъчен. Пише книги за тоалетната на елегантния му дом на Божо.

  2. Мариела

    Дек. 21. 2021

    Глупачка! Без да се извинявам. Какво разбирате ти и подобните ти,за да имате думата по въпроса?

Добавете коментар