Носталгия или…?! Мария отиде на „нейното място“ с Гущеров! (ето защо + снимки)

Носталгия или…?! Мария отиде на „нейното място“ с Гущеров! (ето защо + снимки)
Гласувайте за статията

Мария и Християн Гущеров са разделени от месеци, но явно спомените са още живи и красиви!

Миньончето Мария удиви всички с решението си. А именно да прекара малкото си дни почивка край морето. На мястото, където години наред се водеше „романтично кътче“ за нея и Гущеров.

Мария

Мария отиде на същото място, където толкова години беше щастлива с Гущеров

Както знаем, двамата са разделени от месеци и разводът им ще стане факт всеки момент. Въпреки това обаче Мария „грабна“ най-близките си хора и ги заведе в хотел „Дюн“ в Слънчев бряг.

Под най-близките разбирайте нейната майка, сестра й, дъщеричката й Марая и нейната племенница Йорданка. Петте грации – малки и големи, се отдадоха на незабравими моменти край брега на морето и се възползваха от екстрите на луксозния хотел.

Мнозина обаче се чудят защо Мария е избрала точно това място и дали решението й не е свързано с носталгия по брака й с Християн Гущеров. Двамата се разделиха доста цивилизовано за родните представи като не си размениха дори една обидна дума.

„Може би Мария е осъзнала какво е изгубила в лицето на нейния Мечо, който й беше отдаден от цялото си сърце. А може и да го е направила нарочно. За да преодолее зависимостта си към спомените и миналото, и те да не се явяват пречка за нея в бъдеще“, коментират потребители в мрежата.

Какъвто и да е мотивът на певицата, то тя определено се прекарва повече от прекрасно в Слънчака. А най-щастливи, разбира се, са малките сладурани. Марая по цял ден се радва на бебока Йорданка и се учи да се грижи за нея като същинска майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар