Грозно: Лъсна шокиращата причина за края на Алекс Раева и диджей Дончо! (истината ще ви втрещи)

Грозно: Лъсна шокиращата причина за края на Алекс Раева и диджей Дончо! (истината ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Алекс Раева и диджей Дончо бяха страшно хубава двойка, но уви!

Алекс Раева и диджей Дончо са разделени от две години насам. Новината, която избухна като бомба, беше съобщена в ефир от самата Раева. Която предпочете зрителите да чуят всичко от нейната уста, отколкото да разчитат на медийни измислици.

Алекс Раева

Алекс Раева иска да има деца, а диджей Дончо не ще и да чуе, защото вече е станал татко веднъж

Чаровната водеща на „Х Фактор“ и бивша певица на Слави Трифонов обаче не пожела да разкрие истинската причина за края на връзката им. Която години наред беше повече от обещаваща.

Според думите на Алекс Раева, тя и Дончо били твърде различни като хора, цели и стремежи в живота. И затова седнали и се разбрали, че не могат повече да продължават така. За щастие обаче си останали в чудесни отношения и дори продължават да работят заедно.

Всичко това е напълно вярно. Само че близки до обкръжението на Алекс Раева подшушнаха, че тя е спестила най-важната причина. А именно, че различията им с Дончо са породени само и единствено от неговото нежелание да има деца.

„Дончо обожаваше Алекс и още я обича. Но не щеше и да чуе за дете. Не, че не би искал Алекс да му роди такова. Той не иска дете от която и да било друга жена, защото вече си има. Станал е баща един път и иска да си остане така. Живее му се, работи му се и не му се сменят памперси отново“, разкриват източниците.

Това обаче е най-голямата мечта на Раева. И е съвсем разбираемо, че тя нямаше как да направи компромис със себе си и с така жадуваното бебе за сметка на любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар