Димитър Рачков посърна: Този път обаче причината не е Мария, а синът му! (тази новина го смаза)

Димитър Рачков посърна: Този път обаче причината не е Мария, а синът му! (тази новина го смаза)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков не е на себе си, но не може да направи нещо!

Чаровникът на Нова телевизия и любимец на Маги Халваджиян – Димитър Рачков не е на себе си от известно време. Този път обаче, колкото и странно да звучи, причината за тъгата му не е Мария Игнатова.

Рачков

Димитър Рачков не може да приеме, че синът му би могъл да отиде на учи толкова далеч от него

Въпреки че още я обича, Рачков все повече свиква с раздялата им, която е факт от близо половин година. Двамата са успели да се разберат като големи хора и да не пренасят напрежението от отношенията си в работата.

Самата Мария Игнатова дори днес е една от тези, които утешават водещия. Който трябваше да се примири с това, че скоро може да се раздели с най-скъпото си. А именно своя син Митко.

Както знаем, Митко е на 10 години и вече е известен. Сладурът получи роля в сериала „Откраднат живот“ и ще трябва да си кривим душите, ако не признаем, че се справя повече от блестящо. Като истински професионалист.

Точно това обаче е и проблемът сега. Малкият настоява да учи за актьор и занапред като си е избрал Франция. Майка му и бивша съпруга на Рачков е съгласна с избора му, тъй като си дава сметка, че ситуацията и образователната система у нас все повече куцат.

„Митко може да повтори примера на дъщерята на Орлин Горанов, която замина да учи в пансион в чужбина на същата възраст. Да, родителите й страдаха, но днес тя е самостоятелен и напълно реализиран човек. Същото може да се случи и с Митко“, коментират източници.

Димитър Рачков напълно осъзнавал, че едно френско образование от ранна възраст, ще отвори вратите пред детето му и то категорично. Но понеже е страшно чувствителен и обожава Мити, в момента място не можел да си намери от тази евентуална възможност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар