Шок: Галена отново спира да пее! (причината ще ви потресе – няма общо с детето)

Шок: Галена отново спира да пее! (причината ще ви потресе – няма общо с детето)
Гласувайте за статията

Галена се кани да изостави всичките си участия за известно време!

Чаровницата на Пайнер – Галена тъкмо се завърна на музикалната сцена и ето, че се кани да се оттегли отново. Певицата е решила да замрази участията си за поне няколко месеца, научи Хотарена.нет.

Галена

Галена спира участията си след гнусните обиди по неин адрес. Ще се заеме да отслабва и чак после ще триумфира отново

Причината за това е повече от потресаваща за най-верните й фенове, а и за половинката й Галин. Защото тя няма нищо общо с малкия Александър, нито с първородния Стефчо.

За щастие, мама Галена е жива и здрава, а всичко в семейството й върви чудесно. Мотивът й да се оттегли от сцената обаче е… дебелината. Да, колкото и нелепо да звучи, изпълнителката си е внушила, че има да сваля и то доста. Затова и ще се скрие от погледите на публика и медии за известно време.

„Галена е прекрасна. Красива, млада, чаровна. Но след концерта й в Лондон, когато видя, че в интернет я наричат „див тюлен“, тя жестоко се обиди. Дори плака, защото никоя жена не е виновна, че не е отслабнала след раждането. При това второто раждане. Понякога хората могат да бъдат много зли“, разкриват близки до обкръжението й източници.

Галин направил всичко по силите си, за да убеди любимата си жена, че е номер едно. И че е обичана от много повече хора, отколкото са тези, които й завиждат и злословят.

Тя обаче не се трогнала от думите му и била решена да се подложи на всякакви процедури и диети за отслабване. Само и само да се върне бързо във форма и още до няколко месеца отново да превземе сцената.

От друга страна пък тази почивка ще й дойде дюшеш, за да си отпочине и да попътува на воля с любимите си хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар