Извънредно: Виж първите думи на Слави Трифонов след тежката операция! (ще ви разтърси)

Извънредно: Виж първите думи на Слави Трифонов след тежката операция! (ще ви разтърси)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов претърпя наистина тежка операция в събота!

Шоумен номер едно в държавата Слави Трифонов влезе в болница за тежка операция на крака. Тя му беше направена тази събота, а новината съобщи вчера дясната му ръка Иво Сиромахов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е голям, няма да се даде!

Писателят и сценарист се появи като водещ в „Шоуто на Слави“ и пред очите на смаяните зрители и гости в студиото, хвърли бомбата, че любимецът им е легнал под ножа.

Както вече се разбра, операцията е била спешна и наложителна, тъй като двигателната способност на Слави Трифонов ставаше все по-слаба. По време на трите спектакъла в Арена Армеец той почти не стана от стола. А на излизане от залата беше подкрепян от охраната си.

От близо седем години кракът на Слави е изключително зле. Причината я знаем всички – зловещото падане в банята преди концерт в Стара Загора. И четирите пирона, поставени в тазобедрената му става след това.

Явно обаче това не само не даде резултат, но Дългия ставаше все по-трудноподвижен с всеки изминал ден. За деен човек като Слави да бъде прикован на стол е повече от убийствено и той се реши на тази сериозна стъпка.

Е, феновете му могат да си отдъхнат. Защото всичко е минало успешно. А първите думи на шоумена след операцията са: „Не са давам. Хич и не се надявайте на друго! Ще се завърна и то съвсем скоро!“. Това разкриха източници от кухнята на медията, щастливи, че Слави не е изгубил духа си.

Пред екипа си Трифонов заявил, че само след седмица-две ще се яви в студиото, за да води шоуто си отново. Е, чак това едва ли ще е възможно, защото трябва да се възстанови.

Но със сигурност Слави е боец, който най-късно след ваканцията на предаването си идния месец, ще се върне в играта. При това с два здрави и прави крака. Да се надяваме и му го пожелаваме!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар