Малки тайни за здрава кожа през лятото

Малки тайни за здрава кожа през лятото
Гласувайте за статията

Нека си помогнем през прекрасното, но доста изтощаващо за кожата ни лято. Затова ето как с няколко прости и много полезни нещица можем да си осигурим по-здрав вид на кожата.

Ето, например, малко ягоди в менюто ни ще спомогнат за повечко гладка кожа, защото съдържат киселина,която помага срещу бръчките ни.

Кивито пък, от друга страна съдържа много големи количества от Витамин С. За силна доза от Витамин Е, можем да заложим на папая, както пишат и в изданието „Една.бг“.

Прекрасно е въздействието и на динята в летните жеги, тя помага на кожата, а знаем и че е полезна и за бъбреците и отделителната ни система. Черешите пък съм чудесен антиоксидант. А също и се споменава често в литературата, че забавят процеса на стареене. Отново са чудесен избор за здрава кожа.

По-здрави и млади с по-вкусни храни

Като супер храни за кожата пък можем само за споменем ароматните боровинки или повече нар през летните жеги. Много полезен също е и плодът – ананас, който освен това е и толкова вкусен.

Лятото е чудесен сезон, освен за повече море и ваканции, също и да обърнем внимание на тялото си, лесно можем да влезем във форма. А освен това и с повече плодове и зеленчуци можем и да подмладим кожата си.

Така съчетавайки полезното с приятното, можем да бъдем заредени с енергия, по-свежи и млади, важното е само да внимаваме какво ядем, всъщност храната и нашите мисли, са всичко, което прави живота по-лесен или сами си го усложняваме. Желаем прекрасно лято.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар