Олигархът Гигов не е на себе си: Успешната Ели Гигова се забърка в любовен триъгълник! (ето къде нагази – СНИМКИ)

Олигархът Гигов не е на себе си: Успешната Ели Гигова се забърка в любовен триъгълник! (ето къде нагази – СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Ели Гигова е умна, разсъдлива, но ето, че и тя сгафи жестоко!

В истинки шок и ужас е изпаднал бащата на Ели Гигова. Олигархът Николай Гигов винаги се е гордял с единствената си дъщеря, която действително е за пример. Умна, работлива и естествена, хубавата Ели бързо се превръща в любимка за околните.

Ели Гигова

Ели Гигова отново се забърка с бившия си любим

За жалост обаче, в личния й живот нещата куцат от години. След раздялата си с Петко Димитров, Ели Гигова нямаше сериозен приятел дълго време. Докато изведнъж не се появи Димитър Тодоранов.

Бизнесменът връхлетя в живота й като ураган и го преобърна тотално. Двамата бяха заедно около половин година, а после се разделиха с бурен скандал. Защото Гигова хвана Тодоранов в изневяра.

Това беше и основната причина Ели да замине да учи нова специалност в Америка и да се отдалечи от родината. И от мъжа, когото още безумно обича.

Тодоранов пък се хвана не с коя да е, а с нейната позната – манекенката Велина Узунова, разкрива вестник „Галерия“. И тъкмо, когато нещата уж си дойдоха на мястото, се оказа, че Ели Гигова и Димитър Тодоранов отново са се загаждили.

Е, вече нищо сериозно, просто афера. Но с тази афера Гигова с удоволствие натривала носа на съперницата си. Близки до Ели разказват, че Димитър Тодоранов често си измислял командировки в САЩ, за да е близо до Ели.

Ето я и съперницата й Велина Узунова

„Двамата винаги са се харесвали по по-специален начин, а и Ели не е спряла да го обича. Само че тя има глава на раменете и знае, че от този човек съпруг не става. Лошото е, че тази аферка няма да се хареса на баща й. Гигов направо ще полудее“, твърдят източниците.

Наистина милионерът никога няма да прости на Тодоранов, че е наранил дъщеря му. И най-вече, че отново се е присламчил към нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар