Брак от разстояние ли: Миро и Елица пред развод! (разривът е голям, ще може ли да го преодолеят)

Брак от разстояние ли: Миро и Елица пред развод! (разривът е голям, ще може ли да го преодолеят)
Гласувайте за статията

Миро и Ели нямат и пълна година брак, а проблемите вече тропат на вратата им!

Сагата с разделите и разводите на родните випове продължава с пълна сила. Този път заплашени от крах са Миро Каризмата и нежната му половинка Елица. Двамата имат само една година като семейство, което обаче е доста спорно за мнозина.

Миро

Миро и Ели в криза на брака още от първата година

А причината е, че откакто са се оженили, живеят разделени. Миро е в столицата, а Ели в Лондон. И се виждат значително рядко, само при възможност. Не това обаче е поводът за разрива, който настъпил помежду им, разкриват близки до Елица източници.

Красивата половинка на Миро отдавна искала да има дете от него. Припомняме, че преди сватбата, те бяха двойка близо десет години. И през цялото това време Ели си мечтаела да роди бебето на певеца.

Е, засега поне си остава само с чакането, тъй като Мирослав още не се чувствал готов за такава отговорност. Дуетната половинка на Галя от Каризма бил изцяло отдаден на работата и кариерата си. Което го карало да не поглежда почти нищо извън тях.

„Ели се нервира и с право. Какво иска Миро, да станат родители на 50, че и на 60 години ли?! Вярно е, че в днешно време това е напълно възможно, но какво ще предложат след това на детето си. Ще приличат не на негови родители, а на баба и дядо. Ели осъзнава тези неща, но Миро още е с някак по-детски акъл“, разказват източниците.

Спорът между двамата се изострил, когато Елица настояла и се опитала да постави ултиматум на мъжа си. С чепатия си нрав обаче Миро се почувствал притиснат и реагирал. След което двамата започнали да го радвават сърдито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар