Гледай, Миче: След развода Гущеров се отдаде на разгул с красавици! (Мария онемя – снимки)

Гледай, Миче: След развода Гущеров се отдаде на разгул с красавици! (Мария онемя – снимки)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров му отпусна края след брака с Мария!

Месеци след края на брака си с Мария, Християн Гущеров нито скубе коси, нито бърше сълзи. Напротив – проверихме и видяхме, че синът на Добромир Гущеров го е ударил на живот. И то какъв…

Мария

След Мария Християн заживя като свободен и щастлив човек

Свят ще й се завие на Мария от разгула с красавици, които самият Християн е публикувал в мрежата. Да уточним обаче, че говорим в преносен смисъл и под „красавици“ разбирайте сума ти навъртени мръвки на барбекюто.

Мдаа, бизнесменът с радост се кефи на живота и веднъж завинаги заряза всички ограничения, диети и насилие със спорт, на които го подлагаше Мара Отварачката. Мечо, както го наричаше тя в добрите им времена, сега не спира да прави всичко, което обича. Без да му пука кой какво ще каже и колко калории ще поеме.

„Браво на момчето! Има пари, има успешен бизнес, какво му дреме дали ще е с перфектна фигура?! Той жена винаги ще си намери. Да му мислят тези, дето ходят на лов за паралии като него. Те трябва да са непременно слаби и красиви, че да могат да се лансират. Ама и това е до време“, коментират познати на Християн Гущеров.

Време за барбекю – това е написал Хриси над снимката с „красавиците“, расли на кокъл. И от количеството на месото можем да съдим, че е събрал доста голяма компания.

Нищо чудно скоро да разберем, че вече е срещнал и новата си половинка, но да не бързаме. Все пак си е редно човек да си даде на душата и да се порадва на прекрасната свобода след един развод. Да му е честит!

Ето ги „красавиците“ върху барбекюто – нека му е зле!

Хриси не спира да излиза и да се весели

А профилът му е пълен с кандидат невести

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар