Сензация: Ето го новият мъж на Мария Игнатова! (папараци ги спипаха заедно – виж тук)

Сензация: Ето го новият мъж на Мария Игнатова! (папараци ги спипаха заедно – виж тук)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Рачков не са заедно отдавна, но тя вече не е сама!

Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха хубава двойка, но уви – любовта им остана в миналото. Двамата се разделиха преди месеци и водещата на „Господари на ефира“ се изнесе от общия им дом.

Мария Игнатова

Спипаха ги – ето го новият мъж на Мария Игнатова. Водещата грее от щастие, когато са заедно

Злите езици я свързваха с акробата Енчо Керязов, но се оказа, че това е пълна измислица. Мария и Енчо не са повече от добри познати и са се засичали няколко пъти по време на партита.

Една от всички клюки обаче излезе вярна. И тя е, че красивата блондинка не е сама, а с нов мъж до себе си. Преди дни парараци ги изловиха заедно, докато вършеха своя си работа в столицата и пътуваха с автомобила на господина.

Въпросният любим на Мария Игнатова е млад мъж, строен и доста симпатичен. Името и професията му засега поне остават в тайна, тъй като видимо той не е от светските среди на София, нито е медийна звезда.

С Мария се запознали покрай общи познати и си допаднали бързо. Луд от любов по нея и то от пръв поглед, мачото не спирал да й угажда. Возел я навсякъде с колата си, досущ като личен шофьор и изпълнявал всичките й молби и желания.

„Мария е щастлива с него. Става все по-усмихната и свежа, докато в последните месеци с Митко беше някак посърнала. С Рачков не са се карали и още се разбират чудесно, но само като колеги и приятели. Чувствата им като двойка отдавна изстинаха и не можеше да се продължава така“, доверяват близки до обкръжението на Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар